6/Tutorial/slider

Aku baru tau batas temen facebook cuma 5000

3 komentar
Gini ni ceritanya..

Kemarin aku seperti biasa aja buka facebook. Trus aku iseng - iseng search nama - nama cewe. Pas udah agak lama, aku liat ada gambar cewe cantik tuh.

Aku coba liat - liat profilnya. Trus aku berniat mau add dia. Eh malah ada tulisan kayak gini :

Too many friends.
Sorry, this user already has too many friends.


Habis gitu aku langsung :ngacir: browsing di google tapi gg ketemu. Langsung aja aku nanya ke Yahoo ama ke Kaskus. :malu2

Tadi aku liat jawabannya ternyata katanya temen facebook itu batasnya cuma 5000 aku kira ga terbatas (kecewa deh). :bingung:
author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

3 komentar

An ENTJ Person. A software engineer, experienced in web development, especially in Java. The best graduate of engineering field of Bandung State Polytechnic. Self-motivated and adaptable person. Highly passionate about IT stuff. A fast learner, always curious and loves to learn something new. Has a strong logical and analytical thinking. [Faris Arifiansyah] (https://lh4.googleusercontent.com/9-OcR6PfTb9wECGLmzP0uzrFor9GiXdbMHRt_eXiIh9D_kdopGPGDogIuhWVlCaeBfGONpDMz54MuZHfm98s=w1920-h925)